Prečo používať kancelárske pomôcky?

Prečo používať kancelárske pomôcky?

Predstavte si situáciu keď pracujete, vykonávate nejakú činnosť, napríklad za písacím stolom, pred sebou máte monitor a klávesnicu, prípadne notebook, pričom máte otvorených viacero kariet – okien. K tomu ešte pridajte, že vás stále niekto zahlcuje s pracovnými úlohami, k tomu z času na čas prichádzajú vaši kolegovia s rôznymi požiadavkami a do toho, aby toho nebolo málo, vám niekto zavolá. Vy samozrejme musíte komunikovať a reagovať pohotovo, pričom si potrebujte neočakávane zaznamenať niekedy menej, inokedy viac podstatnú informáciu. Pre niektorých z vás to nie je žiaden problém, iní siahnú v tom momente po prvej veci, ktorá sa nachádza vo vašej blízkosti a je možné na ňu písať ako napríklad poštová obálka, ktorú ste ešte nestihli ani otvoriť, stolový kalendár, dokument s dôležitými údajmi, ktorý v tom momente si ani neuvedomujete, že ho nesmiete znehodnotiť a v mnohých prípadoch si to odnesie aj vaša samotná ruka.

Po čom je v takejto situácii najjednoduchšie siahnuť tak, aby ste sa vy sami nevyrušili v rámci uvedeného rozhovoru? 

Táto jednoduchá a pritom cenovo nenáročná kancelárska pomôcka má názov poznámkový bloček, alebo poznámková kocka. Túto nenápadnú, ale užitočnú kancelársku pomôcku si môžete zakúpiť v niekoľkých variantoch a v rôznych farebných prevedeniach.

Prvé prevedenie sú nelepené poznámkové bločky. To znamená že jednotlivé listy nie sú k sebe prilepene čím nie je možné v prípade potreby si papierový list, kocku s napísanou poznámkou, informáciou nikam nalepiť, ako napríklad na chladničku, okraj monitoru a podobne, no na druhej strane sa jednoduchšie vyberá zo stolového stojanu. 

Druhé prevedenie sú lepené poznámkové bločky. To znamená, že jednotlivé listy sú k sebe prilepené jemným, trvanlivým lepidlom, ktoré však nezanecháva po sebe žiadnu stopu.

V prípade ak máte záujem si uľahčiť, zjednodušiť a zároveň zefektívniť svoju pracovnú činnosť, či už doma, alebo na pracovisku, kliknite na tento odkaz našej kategórii kancelárskych potrieb.



Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2017-2022 R-DAS, s. r. o.